abi yazı tipği ve rengide düzenlersen güzel olur okumakta zzorluk çekiliyo
||hady ß!s Küchükkén Mıktanıs Yutmu$uz ßiLinchsizcé! Ama Hérkésdé 1 Parcha Démir Mi Yutmu$ GéLén Yapı$ıo Gidén Yapı$ıo[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]!|[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
Memleket: Kendime Yeni bir dünya kurdum süper biryer
Üye No: 4
REP Gücü : 11
REP Puanı : 110
REP Seviyesi :
Seviye:13 [] Aktiflik: 32 / 324
Güç: 74 / 453
Deneyim: 96%
site Mükembell olmuş
Aklının alamayacagı alemlere akıyorum,kafanın Basmadıgı Gerçeklerde yaşıyorum,Gördüğüm Her Güzele sahip olmaya çalışmıyorum,iStediğim Şeyi Zaten Elde ediyorum.Beni Fark eTmen İçin Gözlerinin içine Bakmıyorum,Zaten farkedebilenlerin içinde yaşıyorum,kendimi ispat etmek için farklı şekıllerde köpek olmuyorum,Ben kim oldugumu Zaten biliyorum .
Harika bir site olmuş daha yeni iken bu durumdaysa ilerde neler yapılır bu sitede...üye olmak için geç bile kaldığımı düşünüyorum...Emeği geçen bütün kardeşlerimi kutluyorum...
Memleket: Kendime Yeni bir dünya kurdum süper biryer
Üye No: 4
REP Gücü : 11
REP Puanı : 110
REP Seviyesi :
Seviye:13 [] Aktiflik: 32 / 324
Güç: 74 / 453
Deneyim: 96%
Alıntı:
derelli´isimli üyeden Alıntı
Harika bir site olmuş daha yeni iken bu durumdaysa ilerde neler yapılır bu sitede...üye olmak için geç bile kaldığımı düşünüyorum...Emeği geçen bütün kardeşlerimi kutluyorum...
Arkadaşım öncelikle Bu Yukle.NET platforum sitesi yaklaşık 6'ncı yılındayız yeni bir site deyil tanılmış bir sitedir.Gerci burda oldugun zaman süresi içerisinde görüceksin sende kalitemizim neyse iyi keyifler sunarım.
forumu daha sade hale getirebılırsenız we ayrıca yazdiğim konulara gelen cvp lar diede bı bolum eklenırse cok guzel olucak ilk başta gormustum ancak suan yok sanırım yada bulamıorum yoksada eklenırse cok memnun olurum /istatislikler we ordan bakıorum orasıda cok karişik