Maxthon İndir

Maxthon, pek bilinmesede sekme özelliğini getiren ilk tarayıcıdır. Kullanım rahatlığı için tasarlanmış ve eğlenceli bir sörf sağlamaktadır.

Boyut: 63.4MB Lisans : Ücretsiz
Versiyon: 5.3.8.2000 Dil : Türkçe
Platform: Windows
Yayımcı: Mysoft Technology Kategori: Tarayıcı
Ekleyen: Kadir Tarih: 16 Ocak 2021

Maxthon, pek bilinmesede sekme özelliğini getiren ilk tarayıcıdır. Kullanım rahatlığı için tasarlanmış ve eğlenceli bir sörf sağlamaktadır.

Maxthon 4 sürümünün özelliği bulut tabanlı bir internet tarayıcısı olmasıdır. Demek oluyor ki favori web siteleri ve geçmişinizi kullandığınız bilgisayar, telefon veya tablet gibi cihazlarınızın hepsinde eşitliyor.

Maxthon ile istediğiniz herhangi indirdiğiniz bir dosyayı bulutuma gönder yaparak sizin için ayrılmış olan özel alana gönderebilir ve saklayabilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar

iTools

iTools programı ile, iOS işletim sistemini kullanmakta olan iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızda ki tüm dosyaları hızlı ve kolayca yönetebilirsiniz.

    501KB| Deneme| Windows
google translate indir

Google Translate Android

Google'ın çeviri sistemi olan Google Translate için hazırlanmış olan android, ios ve web uygulamasıdır.

    Cihaza Göre Değişir| Ücretsiz| Android/iOS
boating marine lakes indir

Boating Marine & Lakes

Boating Marine & Lakes isminde ki uygulama google play store ve apple store üzerinde yer almakta olan bir çok denizcilik, yatçılık, balıkçılık ve su sporlarına ait olan kategorilerde en iyi uygulamalardan biri olmakla beraber yüksek çözünürlüklü görseller ve diğer gelişmiş özellikleriyle dikkat çekmektedir.

    Cihaza Göre Değişir| Uygulama İçi Ücretli| iOS/Android

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?