phoneclean indir PhoneClean İndir

Boyut: Lisans :
Versiyon: Dil :
Platform:
Yayımcı: Kategori:
Ekleyen: Kadir Tarih: 4 Aralık 2018

PhoneClean kullanıyor olduğunuz iPhone, iPad ve iPod Touch gibi cihazlarınızın üzerinde ki gereksiz olarak kullanılan alanı kolay bir şekilde temizleyerek, tamamen ücretsiz bir şekilde depo olarak kullanabilmenizi sağlayan güzel bir programdır.

PhoneClean sizler için kullandığınız uygulamaların önbelleklerini, çerezleri ve gereksiz olarak gördüğü verileri silerek extra depolama alanı yaratarak kullanmış olduğunuz iOS cihazınızın daha hızlı ve kararlı çalışmasını sağlamaktadır.

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar

FotMob

Eğer siz sıkı bir futbol severseniz ve ios ya da android işletim sistemli bir cihaza sahipseniz FotMob uygulaması kesinlikle tam sizlik.

    Cihaza Göre Değişir| Ücretsiz| Android/iOS

Resource Hacker

EXE Ve DLL Kaynak Dosyası Düzenleme Programı. Resource Hacker, windows işletim sisteminde çalışan elinizde ki EXE ve DLL uzantılı sistem dosyalarınızda değişiklikler yapmanıza olanak tanımakta olan bir yazılımdır.

    4MB| Ücretsiz| Windows
imbatch indir

ImBatch

ImBatch programı ile resimler üzerinde toplu halde değişiklikler yapabilirsiniz. Toplu resim kırpma, toplu resim boyutu değiştirme, resim biçimlerini değiştirme, renklerini ayarlama, tarihlerini değiştirme ve bu resimleri isterseniz PDF formatına çevirme işlemlerini yapabilirsiniz.

    29.2MB| Ücretsiz| Windows

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?