comodo-backup-indir Comodo Backup İndir

Comodo Backup dosyalarınızın veya dizinlerinizin otomatik olarak yedeklemesini yapabilen bir programdır.

Boyut: 21.40MB Lisans : Ücretsiz
Versiyon: 4.4.1.23 Dil : İngilizce
Platform: Windows
Yayımcı: Comodo Kategori: Yedekleme
Ekleyen: Ece Karabulut Tarih: 11 Şubat 2021

Comodo Backup dosyalarınızın veya dizinlerinizin otomatik olarak yedeklemesini yapabilen bir programdır. Almış olduğunuz dosyaların yedeklerini yerel diskinize, FTP hesabınız var ise FTP’nize veya CD/DVD yazıcınıza kayıt edilmesini seçebilirsiniz.

Ayrıca programın en önemli özelliklerinden bir tanesi zamanlayıcı özelliği sayesinde belirlemiş olduğunuz zaman aralıklarında program otomatik çalışarak yedeklerinizi alabilmektedir. Program aynı zamanda almış olduğu yedek dosyalar çok fazla yer kaplamasın diye dosyalarınızı (2GB Limitli) sıkıştırabilir, e-mail ile bilgilendirebilir, almış olduğunuz yedeklere şifre koyabilir ve ek bir CD/DVD yazma programına ihtiyaç duymadan CD/DVD yazdırabilirsiniz.

Comodo Backup programı size internet üzerinde 10GB ücretsiz depolama alanı’da sunmaktadır.

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar

Bleep

Dünyaca ünlü torrent sitesi olan BitTorrent tarafından hazırlanmış olan Bleep uygulaması, bizlere android cihazlarımızda ücretsiz olarak kullanabileceğimiz..

    0.63MB| Ücretsiz| Android
imbatch indir

ImBatch

ImBatch programı ile resimler üzerinde toplu halde değişiklikler yapabilirsiniz. Toplu resim kırpma, toplu resim boyutu değiştirme, resim biçimlerini değiştirme, renklerini ayarlama, tarihlerini değiştirme ve bu resimleri isterseniz PDF formatına çevirme işlemlerini yapabilirsiniz.

    29.2MB| Ücretsiz| Windows

Yirmibir!

Yirmibir! Tıpkı gerçek el hareketlerinin bulunduğu dünyanın en popüler kağıt oyunlarından biridir.

    Ücretsiz| Android / iOS

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?