Figerty Tube İndir

Figerty Tube, Youtube da izlediğiniz videoları indirmenize olanak tanıyan bir programdır. Youtube üzerinde sevdiğiniz videoları, müzikleri, belgeselleri indirmenize olanak tanır.

Boyut: 1.36MB Lisans : Ücretsiz
Versiyon: 1.0.0.0 Dil : İngilizce
Platform: Windows
Yayımcı: Dan O'Riordan Kategori: Video İndirme
Ekleyen: Kadir Tarih: 20 Ocak 2021

Figerty Tube, Youtube da izlediğiniz videoları indirmenize olanak tanıyan bir programdır. Youtube üzerinde sevdiğiniz videoları, müzikleri, belgeselleri izlerken internet bağlantınız sebebiyle çoğu kez sorun yaşıyorsanız ve bu sorundan kurtulmanın en etkili yolu videoyu indirmek olduğunu düşünüyorsanız bu araç tam sizin için diyebiliriz.

Çünkü bu program ile izlediğiniz yada izlemek istediğiniz tüm videoları kolayca indirebilir ve sonra ister flash diskinize ister bilgisayarınıza indirerek istediğiniz yerde istediğiniz zaman izleme şansına sahipsiniz.

Programın en iyi yanlarından bir tanesi de ücretsiz olması ve kafa karıştırmayan bir arayüze sahip olması. Figerty Tube WebM, 3GP, FLV ve MP4 formatlarını desteklemektedir.

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar

Andy

Andy, android işletim sistemi ile çalışan mobil cihazlarımıza kurabildiğimiz oyunları ve uygulamaları bilgisayarımız üzerinde de çalıştırmamızı sağlar.

    854.5 MB| Ücretsiz| Windows

CoPilot GPS – Plan & explore!

CoPilot GPS uygulaması ile yol takibi ve rota bulma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Gitmek istediğiniz yere nokta atışı yaparak gitmek için android ve iOS işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz basit ve güzel bir GPS yazılımıdır.

    Cihaza Göre Değişir| Uygulama İçi Satın Alma İçerir| Android

ProduKey

ProduKey programı, bilgisayarınıza yüklemiş olduğunuz programlara ait olan ürün anahtarlarını gösteren küçük bir yazılımdır.

    63 KB| Ücretsiz / Riskli| Windows

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?