Turkcell Tv+ İndir

Turkcell`in yeni tv izleme platformu olan Turkcell Tv+, Superonline abonesi olan kullanıcılara yerli ve yabancı kanalları izleme olanağı sunmaktadır.

Boyut: Cihaza Göre Değişir Lisans : Ücretsiz
Versiyon: Dil : Türkçe
Platform: Android/iOS
Yayımcı: Turkcell Kategori: Tv İzleme
Ekleyen: Kadir Tarih: 17 Ocak 2021

Turkcell`in yeni tv izleme platformu olan Turkcell Tv+, Superonline abonesi olan kullanıcılara yerli ve yabancı kanalları izleme olanağı sunmaktadır.

Güzel bir arayüze sahip olan Turkcell Tv+ uygulaması en popüler ve sevilen tv kanallarını izleme imkanını sunmanın yanı sıra herhangi bir pakede üye olmadan hd kalitesinde görüntüye sahip olan filmleri kiralayabilir, kayıt edebilir ve yayında olan bir kanalı 5 saat geri alarak izleyebilirsiniz.

Superonline ADSL kullanıcıysanız, android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlarınıza bu uygulamayı kurarak, rahatlıkla ve keyifle tv izleyebilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar

Screenshot Captor

Screenshot Captor programı, bilgisayarımızda bulunan Print Screen tuşunun yaptığı görevin kat ve kat daha gelişmiş ve ücretsiz olarak sunulmuş bir ekran görüntüsü yakalama programıdır.

    8.5 MB| Ücretsiz| Windows

Free HD Video Converter Factory

Free HD Video Converter Factory, başarılı bir video dönüştürme programıdır.

    91.8MB| Ücretsiz| Windows
google earth indir

Google Earth

Teknolojinin en önemli olanaklarından biri olarak öne çıkan uydu görüntüleme ile birlikte birçok farklı aktivite pratik bir şekilde gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Dünyanın farklı yerlerinin uzaydaki uydular üzerinden görüntülenmesini sağlayan özel teknoloji dünya genelinde popüler bir şekilde kullanılıyor.

    29.2MB| Ücretsiz| Windows

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?