Trojan Remover İndir

Bilgisayarımıza isteğimiz dışında tamamen art niyetli sebepler doğrultusunda giriş yapan ve internet korsanları tarafından sistemimizin kontrol edilmesini..

Boyut: 13.6MB Lisans : Deneme
Versiyon: 6.9.5 Dil : İngilizce
Platform: Windows
Yayımcı: Simply Super Software Kategori: Virüs Tarama
Ekleyen: Kadir Tarih: 17 Ocak 2021

Bilgisayarımıza isteğimiz dışında tamamen art niyetli sebepler doğrultusunda giriş yapan ve internet korsanları tarafından sistemimizin kontrol edilmesini sağlayan trojan dosyalarını temizlememize olanak tanıyan Trojan remove oldukça ihtiyacımız olan bir programdır.

Trojan remover veritabanını daima güncel tutmakta ve 7500 adetten fazla truva atını (trojan) kayıt altında tutmaktadır. Güncel veritabanı sayesinde son çıkan tüm kötü niyetli truva atlarına karşıda güvenlik sağlamakta olan Trojan remover bilgisayarımızı her açtığımızda otomatik olarak tarama yapar ve sistemimizi korur.

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar
filezilla indir

Filezilla

Filezilla Yükle - Ücretsiz bir FTP programı olan filezilla ile uzak sunucunuza bağlanabilir web dosyalarınızı düzenleyebilir, indirebilir veya yükleyebilirsiniz.

    7.5MB| Ücretsiz| Windows

DirextX 11

DirectX programı, bilgisayarınızın görüntü performansının arttırabilmek için kurmanız gereken bir yazılımdır. Son video donanım fonksiyonlarından faydalanarak, oynamakta olduğunuz oyunları daha yüksek performansta görüntüleyebilmenizi sağlamaktadır.

    95.6MB| Ücretsiz| Windows
winrar indir

WinRAR

Winrar, dünyanın en iyi sıkıştırma programları arasında yer alan en popüler olanıdır. Sitemizden temin edeceğiniz yazılım Winrar'ın Türkçe dil desteğine sahip son sürümüdür.

    2.1MB| Ücretsiz| Windows

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?