CycleDroid Android Uygulaması İndir

Bir bisiklet kullanıcıysanız ve sürekli çeşitli gezilere çıkıyorsanız CycleDroid android bisiklet uygulaması sizin için kullanışlı olabilir.

Boyut: 4.10MB Lisans : Ücretsiz
Versiyon: 1.9.9 Dil : İngilizce
Platform: Android
Yayımcı: Michal Marschall Kategori: Spor Araçları
Ekleyen: Kadir Tarih: 17 Ocak 2021

Bir bisiklet kullanıcıysanız ve sürekli çeşitli gezilere çıkıyorsanız CycleDroid android bisiklet uygulaması sizin için kullanışlı olabilir.

Android işletim sistemli cihazınızı bir cep bilgisayarı edasında kullanabileceğiniz uygulama hız, mesafe, zaman ve kullanılan kalori gibi bilgileri size yansıtmaktadır.

Gideceğiniz rotayı harita şeklinde görünteleyen CycleDroid sayesinde bu rotayı kayıt edebilir , isterseniz facebook üzerinde de arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar
free youtube download indir

Free Youtube Download

Free Youtube Download, ücretsiz ve Türkçe dil seçeneği mevcut, başarılı ve arayüzü gerçek anlamda hoş ve kullanışlı olan bir youtube video indirme yöneticisidir.

    54.6MB| Ücretsiz / Reklamlı| Windows

Dijital Operatör Uygulaması

Turkcell'in Dijital Operatör uygulaması sayesinde hattınızda kalan tutarı ya da paket ayrıntılarını görebilir, faturanızın detaylarını inceleyerek online olarak anında ödeyebilirsiniz.

    Cihaza Göre Değişir| Ücretsiz| Android/iOS

Warlings

Geçmiş zamanda gayet popüler bir oyun olan Worms oyununu android tabanlı cihazlarda oynamamıza olanak sunan Warlings eğlenceli bir solucan oyunudur.

    35MB| Reklam İçerikli| Android

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?