Product Key Finder İndir

Bilgisayarınızda lisanslı bir program kurulu, fakat siz bu programın ürün anahtarını kaybettiniz ya da unuttunuz. Product Key Finder ürün anahtarını bulmayı sağlamaktadır.

Boyut: 63 KB Lisans : Ücretsiz / Riskli
Versiyon: 1.93 Dil : İngilizce
Platform: Windows
Yayımcı: Nir Sofer Kategori: Sistem Araçları
Ekleyen: Kadir Tarih: 17 Ocak 2021

Bu program sisteminizde güvenlik problemlerine yol açabileceğinden dolayı kullanırken dikkatli olmanız önerilmektedir.

Kurulu Olan Programın Ürün Anahtarını Görüntüleme Yazılımı
Bilgisayarınızda lisanslı bir program kurulu, fakat siz bu programın ürün anahtarını kaybettiniz ya da unuttunuz. Sizi bu sorundan kurtaracak bir programsa Product key finder.

Tek tık ile bilgisayarınızda kurulu olan programların ürün anahtarlarını size göstermektedir. Çok ihtiyaç duyulan bu program ücretsiz olarak dağıtılmakta, yalnız tek kusuru ingilizce olması.

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar
tor browser indir

Tor Browser

Tor Browser, internet üzerinde sörf yaptığınız esnada kişisel bilgilerinizi gizleyerek anonim olarak dolaşmanıza olanak tanıyan, güvenilir ve oldukça popüler bir yazılımdır.

    68.5MB| Ücretsiz| Windows/Android

Kaave – Falcı Balcı Uygulaması

Güzel bir Türk kahvesi keyfinin ardından, kahve falı baktırmak özellikle hanımların en hoşlandıkları faaliyetlerden biridir. Fakat her ortamda fal bakmayı bilen birini bulabilmek mümkün olmamaktadır.. Bu eksikliği tamamlamak maksadıyla android ve ios işletim sistemli cihazlarda kullanabileceğimiz Falcı Bacı Uygulaması hazırlanmış bulunmakta.

    68MB| Ücretsiz| Android/iOS

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?