Srs Audio Sandbox İndir

Srs Audio Sandbox bilgisayarınızda bulunan ses kartının sürücüsü ile beraber çalışan ve ses kalitesini düzenlemenize olanak tanıyan bir yazılımdır.

Boyut: 55.67MB Lisans : Deneme
Versiyon: Dil : İngilizce
Platform: Windows
Yayımcı: Kategori: Müzik Video
Ekleyen: Kadir Tarih: 22 Ocak 2021

SRS Audio Sandbox – Ses Kalitesi Artırma Programı İndir
Srs Audio Sandbox bilgisayarınızda bulunan ses kartının sürücüsü ile beraber çalışan ve ses kalitesini düzenlemenize olanak tanıyan bir yazılımdır.

Oynadığınız oyunların veya izlediğiniz filmlerin ses kalitesi gerçekten kaliteli olsun istiyorsanız bu programı indirerek sisteminize kurabilirsiniz.

Son Güncelleme: 22.01.2021

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar
okul zili programı

Okul Zili Programı

Okul Zili Programı ile teneffüslerde ve ders saatlerinde okul, dershane, kurs gibi yerlerde kullanabileceğiniz okul zil programları listelenmektedir. Okulların dışında işyerleri içinde mola ve işbaşı gibi zamanlarını planlayabilir ve zil olarak ekleyebilirsiniz. Okul zili programı oldukça kolay kullanımları ile işlevsel bir yapıya sahiptir.

display driver uninstaller indir

Display Driver Uninstaller – DDU

Display Driver Uninstaller sisteminizde bulunan ekran kartının sürücüsünü kaldıramadığınız durumlarda veya herhangi bir kalıntı kalmadan ekran kartı sürücüsünü kaldırmak istediğiniz durumlarda yardımınıza koşan bir yazılımdır.

    1.3MB| Ücretsiz| Windows

Timberbird

TimberBird dünyaca fenomen olmuş ve çok kullanıcıya sahip olmuş olan FlappyBird oyununun benzeridir.

    Ücretsiz| Android

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?