FlashGet İndir

FlashGet dünyada en fazla miktarda kullanılan, lider ve hızlı bir indirme (download) yöneticisidir.

Boyut: 7.7 MB Lisans : Ücretsiz
Versiyon: 3.7.0.1195 Dil : İngilizce
Platform: Windows
Yayımcı: Trend Media LTD Kategori: İndirme Yöneticileri
Ekleyen: Kadir Tarih: 28 Ocak 2021

FlashGet dünyada en fazla miktarda kullanılan, lider ve hızlı bir indirme (download) yöneticisidir. Yapmakta olduğunuz indirmelerinizi maksimum hızda tamamlamanıza olan tanıyan program, yeni güncellenen ve eklenen özellikleriyle siz değerli kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayarak programı kullanma tercihlerinden vazgeçmemelerini sağlıyor.

İndirmeye başlattığınız dosyaları yarım kalsa bile, kaldığı yerden indirmeye devam ettiren FlashGet programı tamamen ücretsiz olarak hizmet vermektedir. İndirmek istediğiniz dosyaları parçalara bölerek hızlandıran bu program , normal indirme hızınıza göre 5 kat daha fazla verim vermektedir.

Son Güncelleme: 28.01.2021

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar

Evaer

Evaer programı, skype konuşmalarınızı sesli ve görüntülü bir şekilde bilgisayarınıza kayıt etmenize olanak sağlayan bir yazılımdır.

    24.5MB| Deneme| Windows
zula indir

Zula

Zula, 22 Şubat 2015 yılında MadByte Games tarafından geliştirilerek piyasaya sürülmüştür. Çok beğenilen bu oyun, bir Türk geliştiricinin piyasaya sürdüğü, ilk MMOFPS türündeki oyundur.

    Değişir| Ücretsiz| Win / iOS / Android
whatsapp indir

Whatsapp Messenger

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp Android, iOS ve Windows üzerinde kullanmanıza olanak tanımaktadır.

    Cihaza Göre Değişir| Ücretsiz| Windows/Android/iOS

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?