ProcessKO İndir

ProcessKO, bilgisayarınız üzerinde çalışan işlemleri durdurmanıza imkan veren küçük bir uygulamadır.

Boyut: 138 KB Lisans : Ücretsiz
Versiyon: 5.33 Dil : İngilizce
Platform: Windows
Yayımcı: ProcessManagement Kategori: Sistem Araçları
Ekleyen: Kadir Tarih: 20 Ocak 2021

ProcessKO, bilgisayarınız üzerinde çalışan işlemleri durdurmanıza imkan veren küçük bir uygulamadır. Herhangi bir uygulamayı sonlandırırken sık sık karşılaştığınız yönetici haklarına sahip olmanız gerek gibi ibarelerden bunaldıysanız processko programının sizi rahatlatacağına emin olabilirsiniz.

Windows işletim sisteminin içerisinde mevcut olan görev yöneticisi maalesef ki her daim tüm işlemleri sonlandırmaya veya durdurmaya yetmiyor diyebiliriz.

ProcessKO programı herhangi bir kurulum veya yükleme işlemi gerektirmeden indirdiğiniz gibi kullanıma hazırdır. Dilerseniz herhangi bir diske atarak taşıyabilir, istediğiniz cihazda direk olarak çalıştırabilirsiniz.

İlave olarakta bu yazılım sayesinde zamanlama yaparak istediğiniz görevin istediğiniz saatte durdurulmasını sağlamanızda mümkündür.

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar
bandicam indir

Bandicam

Bandicam programı sayesinde ekranınızın videosunu alabilir. Oyun, ders ya da yardım videoları gibi içerikler üretebilirsiniz.

    21.4MB| Deneme| Windows

Viber

Bu uygulama sayesinde dünyada ki 200 milyondan fazla viber kullanıcısı ile internete bağlı cihazınız ile mesajlaşabilir, sesli olarak arayabilir, videolu mesaj gönderebilirsiniz.

    Cihaza Göre Değişir| Ücretsiz| Win/Android/iOS

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?