Andy İndir

Andy, android işletim sistemi ile çalışan mobil cihazlarımıza kurabildiğimiz oyunları ve uygulamaları bilgisayarımız üzerinde de çalıştırmamızı sağlar.

Boyut: 854.5 MB Lisans : Ücretsiz
Versiyon: 47.260.1096.26 Dil : İngilizce
Platform: Windows
Yayımcı: AandyOS Inc. Kategori: Emülatör
Ekleyen: Kadir Tarih: 8 Nisan 2019

Andy, android işletim sistemi ile çalışan mobil cihazlarımıza kurabildiğimiz oyunları ve uygulamaları bilgisayarımız üzerinde de çalıştırmamıza olanak tanıyan bir yardımcı programdır.

Yeni bir telefon aldığımızda android işletim sistemini kurduğumuz gibi kurulan programa yine aynı şekilde google kullanıcı adı ve şifremiz ile girebilir, google play store üzerinden uygulama ve oyunları indirerek kullanabiliriz.

Andy programı tüm windows sürümleri ile uyumlu bir şekilde çalışabilir ve kullanımı son derece gayet basit ve kolaydır. Ayrıca andy sayesinde android cihazınızda kullanmakta olduğunuz sohbet programlarını da bilgisayar rahatlığında kullanmanız mümkündür.

Andy ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmaktadır.

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar
Brightest FlashLight Free

Brightest FlashLight Free, Mobil El Feneri

Brightest FlashLight Free Uygulaması iOS ve Android Cep telefonlarınızın flaşlarını sabitleyerek ücretsiz bir şekilde el feneri olarak kullanmanıza olanak tanımaktadır.

    Ücretsiz|

Kira, Aidat, Takip ve Analiz Programı

Kira, aidat, gider, personel ve ekipmanların takibinin yapılabileceği bir program ihtiyacı duyuyorsanız bu yazılım sayesinde kolayca yapabilirsiniz.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?