Boyut: Cihaza Göre Değişir | Lisans : Ücretsiz | ||
Versiyon: | Dil : Türkçe | ||
Platform: Android/iOS | |||
Yayımcı: King | Kategori: Oyun | ||
Ekleyen: Kadir | Tarih: 27 Ocak 2021 |
Candy Crush Saga dünyanın her yerinde özellikle facebook üzerinde yüksek derecede oynan bir tarayıcı (browser) oyundur.
Oyunda bir kaç şekil şekerleme mevcut ve bize verilen kotayı düzgün şekilde kullanarak bu şekerlemeleri en az 3 tanesi yan yana gelecek şekilde patlatarak bir sonra ki seviyeye geçmek zorundayız.
Candy Crush oyununda 100’den fazla seviye bulunmakta. Oyun en başından en sonuna kadar her levelde daha da zorlaşmakta.
Facebook üzerinde oynarken arkadaşlarınızdan bölümleri geçmeniz için yardım ve can isteyebilirsiniz.
Bağımlılık yapan bu oyunda, iyi şanslar!
Son Güncelleme: 27.01.2021
XL Delete, tercih ettiğiniz dosya ve klasörlerinizi farklı 5 yöntemle bilgisayarınızdan güvenli bir şekilde kaldırmanıza olanak tanımaktadır.
Zula, 22 Şubat 2015 yılında MadByte Games tarafından geliştirilerek piyasaya sürülmüştür. Çok beğenilen bu oyun, bir Türk geliştiricinin piyasaya sürdüğü, ilk MMOFPS türündeki oyundur.
BlueStacks App Player, android cihazlarda çalışan uygulamaları bilgisayarımızda da çalıştırmamıza olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.