Counter Strike 1.5 (Türkçe Dil Paketi) İndir

Boyut: Lisans :
Versiyon: Dil :
Platform:
Yayımcı: Kategori:
Ekleyen: Kadir Tarih: 24 Kasım 2018

Counter Strike 1.5 Türkçe paketi sayesinde oyunu Türkçe yapıp oynayabilirsiniz.

Dünya üzerinde oldukça yaygın şekilde oynanan Counter Strike ilk olarak 1999 yılında Half Life olarak yayınlanmış olup oldukça ilgi görüp popülerleştikten sonra geliştirilerek Counter Strike versiyonuna dönüştürülmüştür. O zamanlar internet kafelerin vazgeçilmez oyunları haline gelip saatlerce kalkmadan oynadığımız bu oyun hala geliştirilerek günümüze kadar gelmiştir.

Üstelik artık eskisi gibi internet kafelerde değil evimizde online olarak bağlandığımızda sunucularda dünyanın her yerinden oyuncularla çarpışabiliyoruz. Bu paket sayesinde CS 1.5 versiyonuna sahip oyununuzu Türkçe yaparak daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar

KlinikSoft Hasta Takip Programı

IndemSoft tarafından geliştirilen kliniksoft yazılımı sayesinde hastalarınıza kayıt açabilir ve pratik bir şekilde hasta takibi yapabilirsiniz.

    65.5MB| Demo| Windows

BlueStacks

BlueStacks App Player, android cihazlarda çalışan uygulamaları bilgisayarımızda da çalıştırmamıza olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.

    446.5 MB| Ücretsiz| Windows

PDFsam Basic

PDF Split and Merge isminde ki bu yazılım ile birden fazla PDF formatında ki dosyalarınızı birleştirerek daha derli toplu bir hale getirebilir veya birleşik olan bir PDF dosyasını parçalara bölebilirsiniz.

    53.9 MB| Ücretsiz| Windows

Yorumlar (1 Yorum)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?