360 total security indir 360 Internet Security İndir

360 total security ücretsiz bir anti-virüs yazılımıdır. Bir milyardan fazla aktif kullanıcısı olan yazılım mükemmel bir korumaya sahiptir.

Boyut: 1.5MB Lisans : Ücretsiz
Versiyon: 10.8.0.1258 Dil : Türkçe
Platform: Windows
Yayımcı: Beijing Qihu Keji Co. Kategori: Güvenlik
Ekleyen: Kadir Tarih: 11 Şubat 2021

360 Total Security adlı yazılım bilgisayarınızı geniş bir yelpazede güvenlik altında tutabilmek için art niyetli yazılımları sisteminizden uzaklaştırmak için hazırlanmış olan güçlü ve ücretsiz bir programdır.

İçerisinde bulunun arama motoru sayesinde anlık olarak sisteminizi tarar ve sisteminize izinsiz girmek isteyen casus yazılımları engelleyerek imha etmektedir.

Gayet sade ve basit bir arayüze sahip olan programı oldukça kolay bir şekilde kullanabilir. Ayarlarına basit bir şekilde erişerek düzenleyebilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar

FotMob

Eğer siz sıkı bir futbol severseniz ve ios ya da android işletim sistemli bir cihaza sahipseniz FotMob uygulaması kesinlikle tam sizlik.

    Cihaza Göre Değişir| Ücretsiz| Android/iOS
sniper 3d nişancılık oyunları

Sniper 3D:Nişancılık Oyunları

Android işletim sistemine sahip olan akıllı cihazlarında keskin nişancılığınızı konuşturabileceğiniz bir oyun olan Sniper 3D Assassin ile aksiyona doyacaksınız!

    Ücretsiz| Android
Brightest FlashLight Free

Brightest FlashLight Free, Mobil El Feneri

Brightest FlashLight Free Uygulaması iOS ve Android Cep telefonlarınızın flaşlarını sabitleyerek ücretsiz bir şekilde el feneri olarak kullanmanıza olanak tanımaktadır.

    Ücretsiz|

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?