sniper 3d nişancılık oyunları Sniper 3D:Nişancılık Oyunları İndir

Android işletim sistemine sahip olan akıllı cihazlarında keskin nişancılığınızı konuşturabileceğiniz bir oyun olan Sniper 3D Assassin ile aksiyona doyacaksınız!

Boyut: Lisans : Ücretsiz
Versiyon: Dil : Türkçe
Platform: Android
Yayımcı: Fun Games For Free Kategori:
Ekleyen: Ece Karabulut Tarih: 23 Ekim 2023

Sniper 3D Assassin İndir – Android İçin Aksiyon Oyunu
Android işletim sistemine sahip olan akıllı cihazlarında keskin nişancılığınızı konuşturabileceğiniz bir oyun olan Sniper 3D Assassin ile aksiyona doyacaksınız!

Bir çok dizi ve filmde önemli ve farklı bir yeri olan keskin nişancılara eminiz ki sizde hayranlık duyuyor ve imreniyorsunuzdur. Sniper 3D Assassin, android cihazlarınızda keskin nişancılık yapmanıza ve hevesinizi almanıza olanak tanımaktadır.

Ücretsiz bir oyun olup ekranı sağ ve sola yatırarak nişan alabilir, ekrana dokunarak ateş edebilirsiniz.

– Kolay kontrol
– Gerçekçi görüntüler
– Bir çok silah tercihi
– Bir çok görev
– Farklı hedefler
– Farklı senaryolar

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar

Syncios

Syncios programı, bilgisayarınızda bulunmakta olan dosyaları iOS işletim sistemi kullanmakta olan cihazlarınıza , iOS cihazlarınızdan ise bilgisayarınıza aktarabilmenize olanak tanıyan ücretsiz senkronizasyon edebileceğiniz bir programdır.

    48.1 MB| Ücretsiz / Reklamlı| Windows
imbatch indir

ImBatch

ImBatch programı ile resimler üzerinde toplu halde değişiklikler yapabilirsiniz. Toplu resim kırpma, toplu resim boyutu değiştirme, resim biçimlerini değiştirme, renklerini ayarlama, tarihlerini değiştirme ve bu resimleri isterseniz PDF formatına çevirme işlemlerini yapabilirsiniz.

    29.2MB| Ücretsiz| Windows
okul zili programı

Okul Zili Programı

Okul Zili Programı ile teneffüslerde ve ders saatlerinde okul, dershane, kurs gibi yerlerde kullanabileceğiniz okul zil programları listelenmektedir. Okulların dışında işyerleri içinde mola ve işbaşı gibi zamanlarını planlayabilir ve zil olarak ekleyebilirsiniz. Okul zili programı oldukça kolay kullanımları ile işlevsel bir yapıya sahiptir.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?