EncryptOnClick EncryptOnClick İndir

EncryptOnClick dosya ve klasör şifreleme programıdır. Basit bir kullanımı olan program ile dosyalarınızı kolayca şifreleyebilirsiniz.

Boyut: 2.5MB Lisans : Ücretsiz
Versiyon: 2.3.0.0 Dil : İngilizce
Platform: Windows
Yayımcı: 2brightsparks Pte Ltd. Kategori: Şifreleme Prog.
Ekleyen: Ece Karabulut Tarih: 3 Kasım 2021

EncryptOnClick dosya ve klasör şifreleme programıdır. Basit bir kullanımı olan program ile dosyalarınızı kolayca şifreleyebilirsiniz. Şifrelediğiniz dosyaların şifrelerinizi unutmamanız gerektiğini biliyorsunuzdur.

Kullanımı da çok basittir, Encrypt bölümünden şifrelemek istediğiniz klosoru seçin ve şifreyi belirleyin. Hepsi bu kadar sonrasında program seçtiğiniz dosyayı otomatik olarak şifreleyecektir. Dosyalarınızı artık sizden başka kimse erişemez.

Şifrelediğiniz dosyayı açmak için ise Decrypt kısmında şifreli dosyayı seçiyorsunuz ve şifrenizi giriyorsunuz sonrasında dosyalarınıza tekrardan ulaşabilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar
boating marine lakes indir

Boating Marine & Lakes

Boating Marine & Lakes isminde ki uygulama google play store ve apple store üzerinde yer almakta olan bir çok denizcilik, yatçılık, balıkçılık ve su sporlarına ait olan kategorilerde en iyi uygulamalardan biri olmakla beraber yüksek çözünürlüklü görseller ve diğer gelişmiş özellikleriyle dikkat çekmektedir.

    Cihaza Göre Değişir| Uygulama İçi Ücretli| iOS/Android

Product Key Finder

Bilgisayarınızda lisanslı bir program kurulu, fakat siz bu programın ürün anahtarını kaybettiniz ya da unuttunuz. Product Key Finder ürün anahtarını bulmayı sağlamaktadır.

    63 KB| Ücretsiz / Riskli| Windows

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?