photoscape indir Photoscape İndir

Boyut: Lisans :
Versiyon: Dil :
Platform:
Yayımcı: Kategori:
Ekleyen: Kadir Tarih: 5 Aralık 2018

PhotoScape, resim düzenlemek istediğinizde ihtiyacınız olan bir çok temel aracı içerisinde barındıran gelişmiş bir resim düzenleme ve birleştirme aracıdır.

Bu gelişmiş resim düzenleyici program sayesinde, fotoğraflarınızı kırpabilir, kırmızı çıkan gözleri düzeltebilir, isterseniz bir kaç fotoğrafı birleştirerek gif animasyon şeklinde hazırlayabilirsiniz.

İçerisinde bir çok efektte barındıran yazılım, arkadaşlarınıza şaka olarak resimler düzenlemenizin yanı sıra kendinize ait fotoğraflara efekt vererek profil fotoğrafı olarakta ayarlamanıza olan tanıyor.

Program bir çok istediğiniz işlevi yerine getirmekle beraber, tamamen ücretsiz ve türkçe olarak kullanıma sunulmaktadır.

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar
comodo-backup-indir

Comodo Backup

Comodo Backup dosyalarınızın veya dizinlerinizin otomatik olarak yedeklemesini yapabilen bir programdır.

    21.40MB| Ücretsiz| Windows

Shazam Uygulaması

Shazam isminde ki uygulama, android ve iOS işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir müzik tanıma ve bulma uygulaması olup, çok işinize yarayacak bir yazılımdır.

    Cihaza Göre Değişir| Ücretsiz| Android/iOS
cheat engine indir

Cheat Engine

Cheat Engine windows bilgisayarınızda kurulu olan oyunların zorluk ayarlarına direk olarak müdahele edebileceğiniz açık kaynak kodlu, bir oyun hile programıdır.

    Ücretsiz| Windows

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?