Odin3 İndir

Odin3 isminde ki yazılım, android işletim sistemine sahip cihazınızın yazılımını güncelleştirebilmeniz için hazırlanmış bir programdır.

Boyut: 4.3 MB Lisans : Ücretsiz
Versiyon: 3.14.4 Dil : İngilizce
Platform: Windows
Yayımcı: Odin3 Kategori: Yardımcı Araçlar
Ekleyen: Kadir Tarih: 17 Ocak 2021

Odin3 isminde ki yazılım, android işletim sistemine sahip cihazınızın yazılımını güncelleştirebilmeniz için hazırlanmış bir programdır. Bir kaç tık sayesinde cihazınızın dosyalarını kolay ve basit bir şekilde aktarabilmeniz mümkün.

Odin3 kullanarak telefon modelini, pda dosyalarını ve önbellek arşivlerini seçebilir, karmaşık işler ile uğraşmadan sadece dosyaları seçerek başlat butonuna basın. Gerisini Odin3 halledecektir.

Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar
okul zili programı

Okul Zili Programı

Okul Zili Programı ile teneffüslerde ve ders saatlerinde okul, dershane, kurs gibi yerlerde kullanabileceğiniz okul zil programları listelenmektedir. Okulların dışında işyerleri içinde mola ve işbaşı gibi zamanlarını planlayabilir ve zil olarak ekleyebilirsiniz. Okul zili programı oldukça kolay kullanımları ile işlevsel bir yapıya sahiptir.

Odin3

Odin3 isminde ki yazılım, android işletim sistemine sahip cihazınızın yazılımını güncelleştirebilmeniz için hazırlanmış bir programdır.

    4.3 MB| Ücretsiz| Windows

Meeting Timer

Meeting Timer programı bir geri sayma uygulamasıdır. Örneğin bilgisayarınızda bayağı yoğun bir şekilde çalışıyorsunuz fakat 1 saat sonra okula, işe veya herhangi bir buluşmaya gitmeniz gerek.

    0.76MB| Ücretsiz| Windows

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?